RO | EN |

METODA CONGELĂRII

Fermele noastre pomicole sunt răspîndite în câteva județe din România: Roșiile (Jud. Vâlcea), Valea Mare (Jud. Dâmbovița), Moșnița Nouă (Jud. Timiș) și Rușețu (Jud. Buzău). Ferma Valea Mare este situată în lunca râului Argeș în timp ce ferma Roșiile se află de-a lungul Văii Șasa, străbătută la Est de râul cu același nume din Jud. Vâlcea. Plantațiile se află la o distanță de 70Km Sud-Vest de Vâlcea, 80 km Nord-Vest de București, 15Km Est de Timișoara si 50Km Est de Buzău.

Deținem echipamente proprii de congelare rapidă la ‐40o C și depozitare la ‐20o C, folosite exclusiv pentru fructele de cătină. Folosim utilaje agricole de ultimă generație în fluxul tehnologic care ne permit recoltarea fructelor fără ca personalul operator să atingă efectiv fructul.

Container CONGELARE

Container refrigerare

Rezultatul utilizării tehnologiei moderne în fermele noastre este unul măsurabil: fructul de cătina ajunge de la momentul recoltării în camera de congelare rapidă la ‐40o C, în maxim 2 ore.
Prin congelare rapidă la ‐40o C, procesele naturale de degradare ale fructului sunt oprite. Este o metodă inovativă de recoltare care garantează păstrarea nealterată a proprietăților fructului de cătină.
Fructele se recoltează în lunile August si Septembrie, la maturitate deplină. Apoi se selectează, rezultând un produs omogen și de o calitate constantă. Păstrarea în depozit se face în recipienți dedicați.

ECHIPAMENTE MODERNE

Folosim sisteme moderne de irigare prin picurare și tractoare specializate și fiabile de ultimă generație echipate cu toate accesoriile necesare pentru o întreținere complet mecanizată a solului. Folosim cultivatoare specializate, tocătoare de masa vegetală, grape cu disc pentru marunțirea și nivelarea optimă a solului.

Tractor POMICOL specializat

Freză pentru graparea pamântului

Freză cu palpator tip Velox

Freză simplă cu palpator

Grup prășitor cu minitocatoare pentru iarba dintre plante

Cositoare frontală cu tamburi pentru iarba dintre rânduri

Tocatoare de masă vegetală

Tocatoare pentru ramurile de cătină

Contactați-ne
+40 722 929 772