RO | EN |

Membrii Cooperatori

AGRICOLA ROȘIILE SRL

Loc. Roșiile, Jud. Vâlcea

MĂDĂLINA GIURESCU ÎI

Loc. Valea Mare, Jud. Dâmbovița

BINATURIO SRL

Loc. Ovidiu, Jud. Constanța

BIOFARMNET SRL

Loc. Țăndărei, Jud. Ialomița

HIPPOPHERA SRL

Loc. Dragodana, Jud. Dâmbovița

NECULA OLIVIU PFA

Loc. Costești, Jud. Buzău

PINGICĂ SILVIU PF

Loc. Tîrnova, Jud. Arad

BIORGANIC PLANT SRL

Loc. Clugareni, Jud. Giurgiu

ECOPLANT TORTOMAN

Loc. Medgidia, Jud. Constanta

GO BIO SRL

Loc. Ploiesti, Jud. Prahova

PFA PEPTEA NICOLAE GEORGE

Loc. Topolog, Jud. Tulcea

PARTENERI

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI - CCIB

Cooperativa Bio Cătina este membru al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București din anul 2016.

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, cu personalitate juridică, de utilitate publică, destinată reprezentării, apărării şi susţinerii intereselor membrilor săi şi a celorlalţi operatori economici din municipiul Bucureşti, pentru dezvoltarea comerţului şi industriei, agriculturii şi serviciilor corespunzător cerinţelor economiei de piaţă.

Camera de Comert si Industrie Romania Republica Coreea - CCRC

Camera de Comert si Industrie Romania Republica Coreea isi propune să acorde sprijinul necesar agenţilor economici români şi coreeni în raporturile cu autorităţile din ţările lor, precum şi cu institutiile specializate.

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie – ICECHIM

ICECHIM Bucuresti se afla sub coordonarea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si are ca obiect de activitate cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica in domeniul industriei chimice si petrochimice avad urmatoarele directii de cercetare si dezvoltare: cercetări aplicative pentru realizarea de noi produse şi tehnologii, cercetări fundamentale de bază şi orientate, cercetari analitice si activitati conexe.

USH Pro Business Centre

USH Pro Business este un Centru specializat pentru activitati dedicate mediului antreprenorial al Universitatii "Spiru Haret", fiind conceput pentru a sprijini companiile si a oferi solutii pentru sustinerea competitivitatii.

Centrul ofera servicii si asistenta specializata pentru mediul antreprenorial prin proiecte si programe elaborate pe baza unei consultari prealabile cu firmele si asociatiile mediului de afaceri. Centrul USH Pro Business aduce un plus de valoare serviciilor existente pe piata la momentul actual, prin intelegerea nevoilor partenerilor si conectarea lor cu mediile universitare.


Contactați-ne
+40 722 929 772